Kurilovec gostuje na Krimeji

Prošlotjednom pobjedom protiv Krka (4:1), nogometaši Kurilovca došli su do desetog proljetnog boda. Prije Krka, Kurilovčani su na domaćem terenu svladali Novigrad (3:1), te odigrali neodlučeno s liderom Vinogradarom (1:1), a tri boda upisana su i u gostima kod Vrbovca (4:1), dok je neuspjeh potpisan jedino u susretu s HAŠK-om.

-Ono što ja stalno tvrdim igračima je da kada su svi na maksimumu s obzirom na tu mladost koju imamo onda smo za ovaj rang izuzetno dobra momčad. I dalje kao i jesenas tvrdim da ova momčad može biti među šest najboljih. Znam da će se dogoditi i dan u kojem ćemo biti loši, no kada vidim koliko dečki sebe ulažu u ovo ja sam veliki optimist, jer Kurilovec trenutno ima jedno veliko bogatstvo, od kojeg se dugoročno može izvući jako puno dobrih stvari- rekao nam je trener Kurilovca Perica Vidak, čiju momčad sutra očekuje gostovanje na Krimeji kod Orijenta, kojem ovog proljeća baš i ne cvjetaju ruže.

-Pretendent na Drugu ligu koji ima svoju priču i svoje probleme. Svjesni smo da su oni tamo favoriti i to prihvaćamo, a mi idemo odraditi čvrstu i dobru utakmicu te probati uzet nove bodove- najavio je gostovanje na Krimeji trener Vidak.

Uz susret Orijent 1919-Kurilovec, u ostalim susretima 23. kola igraju; Ponikve-Opatija, Zagreb-Zagorec, Maksimir-Jadran, Krk-Špansko, Vrbovec-Dugo Selo, HAŠK-Jarun, Novigrad-Dubrava-Tim kabel te Vinogradar-Trnje.