Kurilovcu prvi proljetni bod, Dugom Selu pobjeda u županijskom dvoboju

Odigrano je 20. kolo u 3. HNL Središte

U trećem proljetnom pokušaju nogometaši Kurilovca uknjižili su prvi proljetni bod. Gost Udarnika bila je sisačka Segesta, koja je u proljetni dio prvenstva ušla puno bolje od kurilovečkog sastava, jer Siščani su na ovo gostovanje došli s četiri osvojena boda. Susret na Udarniku završio je bez pobjednika, 1:1. Prvih 45. minuta za brzi je zaborav, jer malo toga promrzli gledatelji mogli su vidjeti. Nastavak susreta nešto bolji, a tome su pridonijela i dva gola. Segesta je povela preko Kessea u 60. minuti, da bi Knežić svojim prvijencem u dresu Kurilovca postavio konačnih 1:1.

Treće proljetno kolo napokon je donijelo i radost u Dugo Selo, koje je nakon dva gostujuća poraza u susretu protiv Bistre napokon došlo do troboda. Vodeći Zagorec u gostima u Petrinji kod Mladosti odigrao je 1:1, tako da Dugoselci sada zaostaju 11 bodova.

U 20. kolu još su igrali; Ponikve-Trnje 1:2, Lučko-Lukavec 1:0, Trešnjevka-Vrapče 3:4, Ravnice-Vrbovec 2:1, Maksimir-HAŠK 1:0 i Gaj-Karlovac 1919 1:2. Spomenimo, kako je glavnu ulogu u Maču odigrao sudac Komesar, kojeg je s igrališta ispratila policija.