Stopostotni učinak

KREŠIMIR MALEC, predsjednik RK Ivanić-Grad: Uz povratak u Prvu ligu kroz dvije godine, želimo zadržati i dobar rad u Školi rukometa

Zbog grijeha iz prošlosti, Rukometni klub Ivanić-Grad prošle je jeseni status prvoligaša, zamijenio igranjem u 3. HRL Središte
DSC_7139

Zbog grijeha iz prošlosti, Rukometni klub Ivanić-Grad prošle je jeseni status prvoligaša, zamijenio igranjem u 3. HRL Središte. U novu je sezonu ušao novoosnovani Rukometni klub Ivanić-Grad, koji je nastavio tradiciju nekadašnjeg kluba.

Rezultatski, seniorska momčad na pragu je ulaska u 2. HRL-Sjever, nakon što je u derbi susretu 16. kola na gostovanju u Zagrebu s uvjerljivih 31:23 svladala domaći Dinamo, čime je nastavljen stopostotni niz momčadi trenera Frane Veraje.

-Mi smo nastavili sa životom tamo gdje smo stali. Splet nesretnih i nespretnih okolnosti doveo je do toga da smo krenuli iz Treće lige. Zadržali smo veliku većinu domaćih dečkiju, a cilj kluba je da se sa seniorskom ekipom u dvije sezone vratimo tamo gdje smo bili. Ono na čemu uporno i ustrajno radimo su mlađi uzrasti, koji nam igraju u najvišim mogućim rangovima, gdje postižemo zavidne rezultate. Uz povratak u Prvu ligu, želimo zadržati dobar rad u Školi rukometa- kazao nam je predsjednik Rukometnog kluba Ivanić-Grad Krešimir Malec, koji nije krio zadovoljstvo pobjedom u derbi susretu.

-Za sada smo bez poraza i vjerujem kako će tako i biti u ovom prvom dijelu sezone. Nakon toga nam slijedi završnica tzv. final four odakle će samo prvak u rang više. Sport su pobjede i porazi, a mi sve radimo da to budu pobjede- zaključio je Malec.

Intervju
Ivanić-Grad
Sport