KORONA U HRVATSKOJ: Pratite aktualnu situaciju

Hrvatska zbraja novooboljele

SLAVONIJA

U Vukovarsko-srijemskoj županiji u posljednja 24 sata je sedam novih pozitivnih osoba na koronavirus. Među novooboljelima šest osoba je iz Vinkovaca i jedna iz Ivankova.

U Brodsko-posavskoj županiji zabilježene su tri novooboljele osobe čija je obrada u tijeku te utvrđivanje njihovih kontakata.

Devet je pozitivnih na koronavirus u Osječko-baranjskoj županiji, petoro dolazi iz Belog Manastira, troje iz Đakova, a jedna je osoba iz Osijeka. Također, od jučer je preminula jedna osoba, 82-godišnjakinja sa značajnim komorbiditetima.

ISTRA

U Istri su potvrđena dva nova slučaja zaraze koronavirusom, a riječ je o osobama s područja Labinštine.

SREDIŠNJA HRVATSKA

Na području Zagrebačke županije potvrđena su tri nova slučaja infekcije koronavirusom, dva novooboljela dolaze iz Ispostave Jastrebarsko te jedan iz Ispostave Samobor.

Tijekom jučerašnjeg dana u Zagrebu je zabilježeno novih 14 slučajeva zaraze koronavirusom.

U posljednja 24 sata u Varaždinskoj županiji otkriven je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom, a riječ je o djetetu.

U Sisačko-moslavačkoj županiji nema novooboljelih koronavirusom.

DALMACIJA

Na području Splitsko-dalmatinske županije potvrđeno je 16 novozaraženih osoba, po pet iz Splita i Otoka, četiri iz Sinja te iz Selca i Tučepa po jedna osoba. Pozitivne su još tri osobe s područja Šibensko-kninske i Zadarske županije testirane u Splitsko-dalmatinskoj županiji, a riječ je o štićenicima Centra za rehabilitaciju u Vrlici.

Hrvatska