KORONA PO ŽUPANIJAMA: Novi tjedan, nove brojke

Pristižu izvješća županijskih stožera civilne zaštite

SREDIŠNJA HRVATSKA

Na području Zagrebačke županije nema novozaraženih, oporavile su se dvije osobe te je broj aktivnih slučajeva zaraze 15.

U Zagrebu je zabilježeno 11 novozaraženih, oporavile su se dvije osobe, a u gradu su trenutno aktivna 92 slučaja zaraze.

Na području Sisačko-moslavačke županije nisu zabilježeni novi slučajevi zaraze koronavirusom.

Na području Bjelovarsko-bilogorske županije nema potvrđenih novih slučaja zaraze koronavirusom, na opservaciji su četiri pacijenta, a u samoizolaciji 96 stanovnika.

U Karlovačkoj županiji nije bilo pozitivnih na covid-19, na bolničkom liječenju su tri osobe, a u samoizolaciji 138 stanovnika.

SLAVONIJA

U Vukovarsko-srijemskoj županiji dvoje je novozaraženih, po jedno iz Borova i Vukovara. Na bolničkom liječenju je pet osoba, a u samoizolaciji 194 stanovnika.

U Osječko-baranjskoj županiji nema novozaraženih, na bolničkom liječenju je jedna osoba, a u samoizolaciji 461 stanovnik.

Stožer civilne zaštite Brodsko-posavske županije izvijestio je o jednom novom slučaju zaraze koronavirusom, na bolničkom liječenju je pet osoba, a u samoizolaciji 171 stanovnik.

U Požeško-slavonskoj županiji tri su nova slučaja zaraze koronavirusom, od bolesti se liječi pet osoba, a u samoizolaciji je 66 stanovnika.

DALMACIJA

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji zabilježena su dva nova slučaja zaraze koronavirusom, jedna osoba je umrla, a oporavilo se osam osoba. Po jedna novozaražena osobe je iz Dubrovnika i Blata.

U Zadarskoj je županiji jedna nova osoba zaražena koronavirusom, a izolaciju provodi na području Biograda. Oporavilo se 18 osoba, a ukupno su aktivna 143 slučaja.

U Splitsko-dalmatinskoj županiji je troje novozaraženih, svi s području Splita. Na bolničkom liječenju je 12 pacijenata, a u samoizolaciji 917 stanovnika.

ISTRA I PRIMORJE

U Istri nije potvrđen nijedan novi slučaj zaraze koronavirusom, na bolničkom liječenju su dvije osobe, a u samoizolaciji 223 stanovnika.

U Primorsko-goranskoj županiji nije bilo novozaraženih koronavirusom, ozdravile su tri osobe te je sada aktivno 67 slučajeva covida-19.

SJEVERNA HRVATSKA

Jedan novi slučaj zaraze koronavirusom potvrđen je u Međimurskoj županiji, nije bilo oporavljenih, pa je broj aktivnih slučajeva trenutno 14.

U Varaždinskoj županiji nema novih slučajeva zaraze koronavirusom, oporavila se jedna osoba, a na bolničkom liječenju je sedam osoba.

Jedan novi slučaj zaraze koronavirusom potvrđen je u Krapinsko-zagorskoj županiji, oporavile su se četiri nove osobe te je trenutni broj aktivnih slučajeva osam.

Hrvatska