KORONA DANAS: Aktualna epidemiološka situacija

Popratite stanje po županijama

SREDIŠNJA HRVATSKA

Na području Zagrebačke županije utvrđeno je devet novih slučajeva koronavirusa, po dva su iz Zaprešića, Velike Gorice i Ivanić-Grada, a po jedan iz Marije Gorice, Dubravice i Pisarovine. Također, preminula je jedna osoba.

U Zagrebu je u posljednja 24 sata potvrđeno 16 novih slučajeva zaraze koronavirusom te su ukupno aktivna 483 slučaja.

U Sisačko-moslavačkoj županiji nema novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19.

U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji osam je novih slučajeva zaraze koronavirusom – iz Rovišća ih je četvoro, iz Bjelovara dvoje te po jedna osoba s području općina Đulovac i Veliki Grđevac.

DALMACIJA

Na području Splitsko-dalmatinske županije utvrđene su 34 osobe s koronavirusom, iz Splita ih je 16, Sinja pet, Solina, Omiša i Trilja po dvoje te po jedna osoba iz Imotskog, Kaštela, Okruga, Podstrane, Prološca, Segeta i Zmijavaca. Jedna je osoba umrla.

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji zabilježeno je sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom, troje iz Dubrovnika, dvoje iz Metković te po jedno iz Konavala i Župe dubrovačke.

U Zadarskoj županiji šest je novih slučajeva zaraze koronavirusom, s područja Zadra ih je četvoro te po jedna osoba iz Pakoštana i Starigrada.

SLAVONIJA

Stožer civilne zaštite Požeško-slavonske županije izvijestio je o 11 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

U Brodsko-posavskoj županiji potvrđena su tri nova slučaja zaraze koronavirusom .

ISTRA I PRIMORJE

U Primorsko-goranskoj županiji koronavirusom je zaraženo još deset osoba, od kojih su tri zaposlenice doma za starije osobe u Delnicama i jedna korisnica tog doma.

SJEVERNA HRVATSKA 

U Krapinsko-zagorskoj županiji šestero je novozaraženih koronavirusom.

Hrvatska