KORAK BLIŽE CILJU: Načelnik Đuras potpisao ugovor s izvođačem radova nove općinske zgrade

Nova zgrada Općine Brckovljani nalazi se u samom središtu Brckovljana, na adresi Kralja Zvonimira 9, pored Doma zdravlja i spomenika poginulim hrvatskim braniteljima
DSC_2278

Nakon što je Općinsko vijeće proljetos donijelo Odluku kojom se kupila nekretnina buduće općinske zgrade, načelnik Tihomir Đuras danas je s izvođačem radova, Prijatelj gradnjom i njihovim direktorom Juricom Ivanićem potpisao ugovor o početku radova na adaptaciji prostora u koji bi se do kraja godine budu li radovi išli po planu trebala useliti općinska administracija.

Nova zgrada Općine Brckovljani nalazi se u samom središtu Brckovljana, na adresi Kralja Zvonimira 9, pored Doma zdravlja i spomenika poginulim hrvatskim braniteljima.

-Ovo je veli dan i veliki iskorak za sve nas, pogotovo za naše mještane koji će lakše i brže moći rješavati sve svoje zahtjeve- istaknuo je načelnik Tihomir Đuras.

-Trebalo nam je dosta vremena da ishodimo građevinsku dozvolu i provedemo javni natječaj, no nakon mukotrpnog posla uspjeli smo ostvariti svoj cilj, da potpisujemo ugovor kojim se uskoro očekuje i početak radova naše nove zgrade- s ponosom će načelnik Đuras.

Ukupna vrijednost radova je nešto veća od 2,4 milijuna kuna, a svi bi radovi trebali završiti kroz tri mjeseca.

-Ide kompletna obnova zgrade iznutra i izvana. Također uredit će se i dvorišni prostor- o radovima će Jurica Ivanić.

Brckovljani
Hrvatska
Općina
Ostalo
Zagrebačka županija