Konstituirano Općinsko vijeće u Bistri, Krešimir Gulić predsjednik

Dosadašnji načelnik Općine Bistra Krešimir Gulić od sada će biti predsjednik Općinskog vijeća Općine Bistra, a dosadašnja predsjednica Marija Gregurović izabrana je za potpredsjednicu Općinskog vijeća Općine Bistra

Dosadašnji načelnik Općine Bistra Krešimir Gulić od sada će biti predsjednik Općinskog vijeća Općine Bistra, a dosadašnja predsjednica Marija Gregurović izabrana je za potpredsjednicu Općinskog vijeća Općine Bistra. Novoizabrani vijećnici položili su i svečanu prisegu kojom su se obvezali raditi na dobrobit Bistre i cijele Hrvatske, a prisegu je dao i novoizabrani načelnik Općine Bistra Danijel Drviš.

-Nadam se da ćemo u narednom razdoblju odlično surađivati jer vaši programi s kojima ste se predstavljali biračima jako puno nude. Vjerujem da zajedno možemo uspjeti u provođenju svakog projekta koji će činiti Bistru boljom i ljepšom- rekao je nakon prisege Drviš.

Predsjednik Općinskog vijeća Bistra Krešimir Gulić čestitao je svima koji su izabrani u ovo predstavničko tijelo, a posebno je istaknuo kako većina kuju čine HDZ i HSU nije zatvorena i isključiva te da će rado saslušati svaki prijedlog koji dođe od bilo kojeg vijećnika.

Podsjetimo, na Bistri su građani većinsku potporu dali HDZ/HSU listi koja je osvojila 7 mandata, Stjepan Kožić Nezavisna lista ima 3 vijećnika, SDP je osvojio 2 mjesta u Vijeću , a Domovinski pokret bit će zastupljen s jednim vijećnikom. Napomenimo kako su sve odluke s konstituirajuće sjednice donesene jednoglasno.