Klinici u Klaićevoj uručena donacija iz projekta Pink Wing vrijedna 30 tisuća kuna

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uručio je Klinici za dječje bolesti Zagreb donaciju iz Pink Wing 2018., jedinstvenoga turističko-gastronomskog projekta kojemu je cilj promicanje hrvatskog turizma i prikupljanje donacija za humanitarne svrhe. Kao i 2017., Klinici u Klaićevoj donirano je 30 000 kuna.

-Prošlogodišnja su sredstva utrošena na uređenje mikrobiološkog laboratorija, a ove godine sredstva namjeravamo usmjeriti na uređenje i opremanje laboratorija za citodijagnostiku- rekao je ravnatelj Klinike prof. dr. Goran Roić.

Nakon upućenih čestitki ravnatelju prof. dr. Roiću i osoblju Klinike na profesionalnosti i stručnosti što ih svakodnevno nesebično iskazuju u svome radu s najmlađima, gradonačelnik je istaknuo: „Ovo nije prvi put da kroz Pink Wing akciju činimo dobro djelo za druge. Organizatorima na tome zahvaljujem i nadam se da će i drugi slijediti ovaj primjer i da će pomagati naše najpotrebitije sugrađane.“

Na ovogodišnjem Pink Wing eventu prikupile su se 93 tisuće kuna.

-Trudimo se da naše akcije i ubuduće budu još uspješnije te da se prikupi još više sredstava za humanitarne svrhe- rekao je Robert Bajs, direktor Pink Wing Production.