KK VelGor priprema 2. Memorijalni međunarodni turnir “Silvije Jenkač -Jenki”

Iz VelGora pozivaju sve košarkaše i košarkašice, ljubitelje košarke i prijatelje da se svojim dolaskom prisjete Jenkija i daju podršku nekim novim klincima koje bi i on vodio da ga iznenadna smrt nije odvojila od obitelji i košarke

Košarkaški klub VelGor u suradnji sa Zajednicom športskih udruga i saveza Zagrebačke županije i Košarkaškim savezom Zagrebačke županije i pod pokroviteljstvom Grada Velike Gorice i Zagrebačke županije 17. i 18. prosinca organizira  koji će se održati u Gradskoj sportskoj dvorani.

Turnir će uz domaćina, okupiti igrače rođene 2006. godine i mlađe iz KK Zare, KK Ilidže i KK Zagreb. Tijekom dva dana druženja obnovit će se sjećanje na Jenkija, Čovjeka, Trenera, Mentora koji je svojim radom i životom zadužio sve ističu iz VelGora, kojeg je Jenki osnovao zajedno s Hanijem Istanbulijem.

-Kako smo i obećali prošle godine,izuzetno mi je drago što mogu reći da će se turnir održati i ove godine i tako nastaviti tradiciju spomena na mog mentora, kolegu i prijatelja. Puno puta sam rekao i ponovit ću opet da imam prema njemu neizmjernu zahvalnost za sve što je učinio za mene osobno, ali i za razvoj košarke u Velikoj Gorici i zato ovaj turnir u njegovu čast je najmanje što mogu učiniti kako bi ga se prisjetili. Naravno da ovaj turnir ne bi bio moguć bez pomoći drugih i zato se moram zahvaliti Goranu Kovačiću i Darku Blažinčiću iz Zajednice sportskih udruga Velike Gorice na velikoj potpori, MariJu Makarunu iz Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije, klubovima sudionicima na prihvaćanju poziva,medijima na praćenju našeg turnira i velikom prijatelju kluba Krešimiru Saviću koji je uvijek tu kada mi treba- u najavi turnira će Hani Istanbuli.

2. MEMORIJALNI MEĐUNARODNI TURNIR “SILVIJE JENKAČ-JENKI”
SUBOTA, 17. PROSINAC
10,00 KK VELGOR – KK ILIDŽA
11,40 OTVORENJE TURNIRA
12,30 KK ZAGREB – KK ZARA

NEDJELJA, 18. PROSINAC
10,00 UTAKMICA ZA 3. MJESTO
12,00 FINALNA UTAKMICA
13,45 ZATVARANJE TURNIRA I PODJELA NAGRADA