Karlo Ressler: Zaštita okoliša važna nam je kako bismo zaštitili Hrvatsku za generacije koje dolaze

Kandidati HDZ-a za predstojeće EU izbore predvođeni nositeljem liste Karlom Resslerom, boravili su tijekom subote na području Zagrebačke županije. Turneju su započeli u Samoboru, a nastavili su je posjetom Svetoj Nedelji, Velikoj Gorici i Rugvici, gdje su podržali manifestaciju „Sava kojoj pripadamo“, te su se sa svim sudionicima zaputili su savskog Otoka, gdje je održano veliko finale manifestacije, koja je pokupila sve simpatije.

-Sve mi se svidjelo i drago mi je što smo danas ovdje. Eto, imali smo i priliku provozati se Savom te tako poslati jednu simboličnu poruku kako nam je važna Sava i sve ostale hrvatske rijeke. Osim toga važna nam je i zaštita okoliša, kako bismo zaštitili Hrvatsku za generacije koje tek dolaze. Na taj način osiguravamo jednu povezanost koju nam Sava pruža. Upravo zbog toga drago nam je što smo danas ovdje- kazao je za naš portal Karlo Ressler.

Osim vožnje Savom, okupljeni gosti mogli su se upoznati i s tradicijom ovoga kraja.

-Vidjeli smo ovdje i nastup KUD-a Hrvata Bosne i Hercegovine iz Rugvice, to je također poruka da je Sava poveznica s Hrvatima iz Bosne i Hercegovine, a to ono zbog čega smo i danas ovdje- istaknuo je Ressler, koji nije krio zadovoljstvo toplom dobrodošlicom i svime što je vidio.

-Imali smo lijepo vrijeme i lijep dan tako da je sve bilo sjajno. Nadam se da će se ovo ponoviti još koji puta, kako bi se nastavilo ovo sjajno druženje- zaključio je Ressler.