KARLO RESSLER IZ RUGVICE: Rezultati rada načelnika stvarno su impresivni

Europarlamentarac Karlo Ressler u sklopu obilaska jedinica lokalne samouprave, posjetio je danas Rugvicu i načelnika Matu Čička, koji ga je upoznao s najnovijim projektima koji se provode

Europarlamentarac Karlo Ressler u sklopu obilaska jedinica lokalne samouprave, posjetio je danas Rugvicu i načelnika Matu Čička, koji ga je upoznao s najnovijim projektima koji se provode. Nakon kraćeg razgovora u općinskoj zgradi, Ressler je u pratnji načelnika obišao i radove na izgradnji dječjeg vrtića, kao i najnoviju investiciju u Poduzetničkoj zoni Rugvica-Sjever gdje su u tijeku radovi na izgradnji prometnice s komunalnom i ostalom infrastrukturom.

-Drago mi je što sam došao u Rugvicu vidjeti sve što je napravljeno u mandatu načelnika Mate Čička. Stvarno, rezultati su impresivni. Novi vrtić uvelike će roditeljima olakšati život ovdje. Također, svjedočimo i činjenici kako je Rugvica u jednom ubrzanom momentu razvoja, čemu će doprinijeti i nova Poduzetnička zona. Sve to omogućuje ljudima da tu ostaju i kvalitetno žive- istaknuo je prilikom obilaska Rugvice, Karlo Ressler, kojem ovo nije bio prvi dolazak u ovu sredinu.

Načelnik Mato Čičak naglasio je kako je Rugvica u proteklom periodu s uspjehom odradila više europskih projekata, a benefiti toga itekako se vide.

Uz domaćine iz Rugvice, obilasku su se pridružili i kandidat HDZ-a za gradonačelnika Dugog Sela Ivan Gereci i njegov zamjenik Franjo Končić.