JŽNL: Veliki preokret Turopoljca u Ivanić-Gradu

Imao je Naftaš Ivanić do 79. minute vodstvo od 2:0, no u posljednjih desetak minuta sastav iz Kuča priredio je veliki preokret došavši na kraju do pobjede

U derbi susretu drugog kola Jedinstvene županijske lige, nogometaši Turopoljca priredili su veliki preokret na Zelenjaku kod Naftaš Ivanića. Nakon 90. minuta sastav trenera Marka Pancirova slavio je s 3:2 rastuživši domaćine, koji su imali sve u svojim rukama.

Imao je Naftaš Ivanić do 79. minute vodstvo od 2:0, no u posljednjih desetak minuta sastav iz Kuča priredio je veliki preokret došavši na kraju do pobjede. Jaki je pogotkom u 79. minuti vratio Turopoljac u utakmicu, da bi u 88. Iličić pogodio za izjednačenje. Uzbuđenjima na Zelenjaku tu nije bio kraj, jer u sudačkoj nadoknadi Turopoljac golom Tomislava Horvata s 11 metara dolazi do pobjede.

Ban Jelačić je na popravnom ispitu pred domaćom publikom došao do pobjede protiv Strmca s uvjerljivih 5:1, a siguran je bio i Polet koji je u Mičevcu porazio Klas sa 6:2. Upravo se ova dva kluba sastaju u nedjelju na Zvrniku.

Danas su još igrali; Zrinski-Vatrogasac 1:3, Dinamo-Jaska Vinogradar 2:0, Rakov Potok-Lomnica 3:1, Kupa-Bregana 1:1 i Sloga-Mladost 4:1.