Start priprema 15. srpnja

Jurica Kovačić i Ivan Filipović nova pojačanja Nogometnog kluba Vrbovec

Vrbovečki četvrtoligaš se nastavio pojačavati
WhatsApp Image 2024-06-30 at 12.03.42

Tek što je prvenstvo završilo iz Vrbovca su najavili dolazak iskusnog prvoligaškog igrača Nikole Raka, uz kojeg se na Sajmište vraćaju braća Colarić, Josip i Domagoj te Matija Puhin. Trener Emanuel Benković i pomoćnik Matej Golubić uz svesrdnu podršku Uprave predvođene Draženom Prelogom nastavili su s daljnjim slaganjem momčadi, koja bi u godini u kojoj NK Vrbovec slavi 100 godina trebala vratiti klub tamo gdje mu je i mjesto.

A kako bi to bilo i ostvarivo nastavilo je daljnje osnaživanje momčadi koju su pojačala i trojica bivših igrača Nogometnog kluba Dugo Selo – vratar Deni Kakša, kapetan Ivan Filipović te Jurica Kovačić, koji je posljednje tri sezone nosio dres dugoselskog trećeligaša. Uz njih momčad je pojačao i Filip Rihter te Goran Dlesk.

Jurica Kovačić

-Još tražimo jednog veznog igrača čime bismo zaokružili ovaj prijelazni rok- ističe trener Emanuel Benković i navodi kako je Uprava kluba dala punu podršku povratku kluba u viši rang.

-Uprava je dala do znanja kako se želi vratiti u Treću ligu uz stotu godišnjicu kluba. Po svoj tradiciji i uvjetima Vrbovec to i zaslužuje. Liga će biti zanimljiva i neizvjesna, jer ima dosta ozbiljnih i kvalitetnih klubova. Iskreno, mislim da će biti nikad zanimljivija liga- govori nam Benković.

S pripremama za novu sezonu kreće se 15. srpnja i do prvenstvenog starta odigrat će se 11 pripremnih utakmica, ali i odraditi svojevrsni team building u Našice, gdje će odigrati i dvije prijateljske utakmice.

Sport
Vrbovec