Juniori Salzburga uspješniji od vršnjaka Dinama

Juniorska momčad zagrebačkog Dinama poražena je na gostovanju u Salzburgu kod istoimenog domaćina s 2-0 u utakmici 3. kola skupine E grupne faze nogometne Lige prvaka mladih

Matija Habljak/PIXSELL

Juniorska momčad zagrebačkog Dinama poražena je na gostovanju u Salzburgu kod istoimenog domaćina s 2-0 u utakmici 3. kola skupine E grupne faze nogometne Lige prvaka mladih.

U dvoboju u kojem je austrijska momčad bila nadmoćnija, pogodaka nije bilo do 71. minute, kad je domaći napadač Karim Konaté iskoristio nedovoljno čvrstu reakciju Dinamovog stopera Morena Živkovića, ubacio se ispred njega i poslao loptu pokraj vratara Luke Pršlje.

Pobjedu Salzburga potvrdio je u 90. minuti Tolgahan Sahin iz snažno i precizno izvedenog slobodnog udarca s dvadesetak metara iskosa, s desne strane, poslavši loptu pod gredu Dinamovog gola.

Salzburg je privremeno izbio na vrh ljestvice skupine E s pet bodova. Milan ima četiri boda i utakmicu manje, dok je Dinamo treći s tri boda. Na začelju je Chelsea s jednim bodom i utakmicom manje.

Juniori Dinama i Salzburga će se ponovno sresti već za šest dana u Zagrebu, u utorak 11. listopada, a utakmica će započeti u 14 sati.