Osvojeno je ukupno 27 odličja

Ju Jitsu klub Mangetsu “razvalio” na Prvenstvu Hrvatske u grapplingu

Uz Frana Sedlovskog, državnim naslovima okitili su se još Šime Stričević, Ana Elena Gregurić (2 kategorije), Toni Sučić, Mihaela Car, Josip Kupina i Mislav Blotnej
1701766069315

U vikendu za nama održano je Prvenstvo Hrvatske u grapplingu za mlađe uzraste (6-18 godina), na kojem je učešće uzeo i stupnički klub Ju jitsu klub Mangetsu. Mangetsu je na prvenstvu imao natjecatelje u 25 kategorija, koji su došli do finala u čak 21 kategoriji.

Natjecanje su članovi Ju jitsu kluba Mangetsu završili osvajanjem devet zlatnih, 12 srebrnih te šest brončanih medalja. U konkurenciji 16 klubova, Ju jitsu klub Mangetsu zauzeo je drugo mjesto iza Slavonskog Ju jitsu saveza koji je sastavljen od četiri kluba.

Najuspješniji natjecatelj prvenstva bio je Fran Sedlovski koji je osvojio zlatno odličje u dvije kategorije s ukupno osam pobjeda. Uz Sedlovskog, državnim naslovima okitili su se još Šime Stričević, Ana Elena Gregurić (2 kategorije), Toni Sučić, Mihaela Car, Josip Kupina i Mislav Blotnej.

Nakon državnog prvenstva održan je i MMA Croatian open gdje je Mangetsu nastupio s četiri natjecatelja, koja su došla do četiri finala te ostvarili polovičan uspjeh – dva zlata i dva srebra.

-Od naših natjecatelja najviše se istaknuo Josip Kupina koji je dominantno osvojio kategoriju kadeti do 71 kilograma, te je tako u istom danu osvojio državno prvenstvo u grapplingu i MMA Croatian open- naglasio je Željko Sedlovski.

Sport
Stupnik