Josipu Jakopaču povjerenje za još jedan mandat

Dvojbe nije bilo, dosadašnji predsjednik Zajednice udruge umirovljenika Zagrebačke županije, Josip Jakopač zadobio je povjerenje svojih kolega za još jedan četverogodišnji mandat na čelu ove udruge. Tako je odlučeno na današnjoj izbornoj skupštini Zajednice umirovljenika Zagrebačke županiji na kojoj su uz predsjednika izabrana i četiri dopredsjednika, Željko Gašparinčić, Đuro Mučnjak, Stjepan Jambrišak i Ankica Pavičić. 

Na području županije ima oko 60 tisuća umirovljenika, od kojih je njih 22 tisuće uključeno u jednu od devet gradskih i 19 općinskih udruga za koje Zajednica na godišnjoj razini organizira sportske i susrete pjevačkih zborova.

-Nastavit ćemo obilježavati i Međunarodni dan starijih osoba, a obećavam da ćemo, na prijedlog udruga, i poboljšati neke stvari u našem radu, pogotovo nabavku informatičke opreme- istaknuo je Jakopač koji se između ostalog zahvalio županiji na financijskoj podršci tijekom svih ovih godina.

-Naša suradnja je izuzetna, kvalitetna. Uvijek smo bili za pomoć i podršku, za razgovore, podupirali smo vaše prijedloge. Od 2009. do danas za rad Zajednice izdvojili smo preko 9 milijuna kuna. Sve dok sam župan imat ćete moju podršku- rekao je župan Stjepan Kožić.