Javor Bojan Leš: Vodeći odgovorno Grad, krizu smo dočekali sa sredstvima na računu

Prihodi su pali u ova tri mjeseca u pola. Za nama su najgora tri mjeseca, no vodeći odgovorno Grad, krizu smo dočekali sa sredstvima na računu- poručio je sa sjednice Gradskog vijeća, gradonačelnik Javor Bojan Leš

Prihodi su pali u ova tri mjeseca u pola. Za nama su najgora tri mjeseca, no vodeći odgovorno Grad, krizu smo dočekali sa sredstvima na računu- poručio je sa sjednice Gradskog vijeća, gradonačelnik Javor Bojan Leš, kojem je vijećnik Igor Cepetić na aktualnom satu postavio pitanje punjenja gradskog proračuna te realizacije planiranih projekata.

Iako je pandemija koronavirusa uvelike utjecala na svakodnevno okruženje, realizacija velikih projekata prema riječima gradonačelnika nije upitna.

-S nekim će se projektima pričekati, no ništa se neće obustaviti. Većina projekata bit će realizirana, jer za to su osigurana EU sredstva, a dio ide i kroz naše kreditno zaduženje, ali i vlastita sredstva. Vjerujem kako će se 90 posto planiranih projekata riješiti- kazao je gradonačelnik te napomenuo kako će se najvjerojatnije odustati od uređenja Đačkog doma.

-Budući da su ponude dvostruko veće od planiranih sredstava, od toga će se projekta odustati- rekao je gradonačelnik Javor Bojan Leš.