Jaskanci pokazali veliko srce- Kišani sele u novu kuću

Brojni Jaskanci, mještani susjednih naselja i općina, obrtnici i poduzetnici, Zagrebačka županija, Društvo naša djeca Jastrebarsko, Gradsko društvo crvenog križa, Župa sv. Juraj Draganić, Osnovna škola kardinal Alojzije Stepinac i Centar za socijalnu skrb uključili su se u veliku humanitarnu akciju mjesnih odbora Vukšin Šipak i Guci Draganićki, tamošnjih mještana i Grada Jastrebarskog usmjerenu pomoći obitelji Marijana Kišana kojima je dom krajem studenog stradao u požaru. 

S obzirom na to da se šesteročlana obitelj u kojoj je četvero djece našla u teškoj životnoj situaciji, a od koje je jedno dijete s posebnim potrebama, Grad Jastrebarsko, MO Vukšin Šipak i Guci Draganićki te brojni sugrađani odmah su se uključili u pomoć. Rezultat je vidljiv, jer Kišani će se uskoro useliti u novu kuću. Naime, akcijom je prikupljeno oko 150 tisuća kuna, od kojih je 100 utrošeno na kupnju kuće prilikom čega je u susret izišao je i sam prodavatelj snizivši je na tu cijenu.

-Uz uplaćene financijske pomoći i prikupljenu odjeću i obuću, u ovu svrhu donirano je i mnogo namještaja i građevinskog materijala, pa su i radovi na uređenju kuće koja postaje vlasništvo obitelji Kišan u punom jeku. Tako će se obitelj Kišan trajno zbrinuti te će im biti osigurani normalni uvjeti za život- poručili su iz Gradske uprave Jastrebarsko čije se vodstvo zahvaljuje svima na velikoj pomoći. (FOTO: Grad Jastrebarsko)

Grad
Hrvatska
Jastrebarsko
Ostalo
Zagrebačka županija