Nasljednik Dragana Skočića

Ivica Olić novi izbornik mlade nogometne reprezentacije

Olić će mladu reprezentaciju po prvi puta voditi u rujnu kada se nastavljaju kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2025. godine
ivica olić Luka Stanzl/PIXSELL

Ivica Olić preuzeo je dužnost izbornika nogometne U-21 reprezentacije, a njegovo imenovanje potvrdio je Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza.

– Veselim se radu s našim talentiranim igračima i vjerujem da ćemo zajedno biti uspješni, kao i da ćemo na pravi način završiti aktualni ciklus te se plasirati na Europsko prvenstvo, rekao je tom prilikom Olić poručivši kako reprezentacija ima veliki potencijal, dok je njegov cilj pružiti igračima potrebnu podršku i smjernice.

Olić će mladu reprezentaciju po prvi puta voditi u rujnu kada se nastavljaju kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2025. godine i to utakmicama protiv Farskih otoka (5. rujna) i Portugala (10. rujna).

– Kao prvi pomoćnik Zlatka Dalića sudjelovao je u najvećim uspjesima hrvatskog nogometa te sam uvjeren da će njegovo vodstvo donijeti novu energiju i uspjehe našoj mladoj reprezentaciji, rekao je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marija Kustić uvjeren da su u Oliću pronašli rješenje za mladu reprezentaciju.

Hrvatska
Sport