Slijedi Europsko prvenstvo u Pančevu

Ivanićkim Magicama 13 odličja na državnom prvenstvu

U dva dana natjecateljskog programa predstavile su se kadetkinje sa sedam koreografija, juniorke sa šest i seniorke s pet koreografija
1.dan

Mažoretkinje plesne udruge MAGI iz Graberja Ivanićkog proteklog vikenda sudjelovale su na 11. državnom prvenstvu Hrvatskog udruženja mažoret timova, koje je okupilo 17 klubova.

Magice su se predstavile s ukupno 20 koreografija, 18 u natjecateljskom dijelu i dvije u revijalnom dijelu. U dva dana natjecateljskog programa predstavile su se kadetkinje sa sedam koreografija, juniorke sa šest i seniorke s pet koreografija. Rezultati su i više nego odlični jer je osvojeno 13 odličja – 4 zlatnog sjaja, 4 srebrnog i 5 brončanog sjaja.

Prva mjesta osvojena su u kategorijama; defile štap tradicionalni stil kadeti, mini formacija pom pon tradicionalni stil kadeti, mini formacija pom pon tradicionalni stil juniori i mini formacija batonflag seniori, druga mjesta osvojena su u kategoriji; velika formacija pom pon tradicionalni stil kadeti, mini formacija štap tradicionalni stil kadeti, mini formacija štap tradicionalni stil seniori i mini formacija mix juniori, dok su treća mjesta osvojena u kategoriji; defile štap tradicionalni stil juniori, mini formacija štap tradicionalni stil juniori, solo štap seniori, mini formacija štap moderni stil kadeti i mini formacija mix kadeti.

Trenerica Josipa Razum primila je posebno priznanje za 10 godina trenerskog rada u Hrvatskom udruženju mažoret timova, a udruga je dobila priznanje za prisustvovanje na deset državnih prvenstava.

-Čestitke svim djevojčicama i djevojkama na iznimnom uspjehu! Želimo im puno uspjeha u daljnjem radu kao i na Europskom prvenstvu koje će se održati u Pančevu od 28. do 30. lipnja- poručila je trenerica Josipa Razum.

Ivanić-Grad
Sport