Predsjednik evocirao uspomene

IVAN MAZGAR, predsjednik Paraboćarskog kluba Marijan Dobrinčić: Svašta smo prošli kroz tih 10 godina. Bilo je puno radosti, ali i tužnih trenutaka

Paraboćarski klub Marijan Dobrinčić danas ima 15-ak članova
DSC_1952

Velika Gorica je u subotu bila domaćin 3. kola hrvatske paraboćarske lige čiji je organizator bio Paraboćarski klub Marijan Dobrinčić, koji je ovim natjecanjem proslavio i 10 godina rada i djelovanja. Natjecanje održano u Gradskoj sportskoj dvorani okupilo je 11 klubova s 80-ak natjecatelja.

-Ovih deset godina je proletjelo stvarno brzo. Svašta smo prošli kroz tih 10 godina. Još uvijek se sjećam osnivanja kluba i kada sam ušao u sve to- započeo je priču predsjednik kluba Ivan Mazgar, koji danas ponosan na činjenicu što su uspješan klub koji u svojim redovima ima i stalnog reprezentativca.

-Nažalost, imali smo i tragične slučajeve, jer tri su nas člana prerano napustila. Dvojica od njih, Nikica Kasunić i Željko Jarić bili su istinski sportaši i natjecatelji. Njih dvojica su nas baš prerano napustili. Nažalost, Nikica nije uspio nadvladati svoju bolest, a da je uvjeren sam kako bi bio u svjetskom vrhu, jer je bio izrazito talentiran- sa sjetom će Mazgar.

Paraboćarski klub Marijan Dobrinčić danas je jedan od uspješnijih hrvatskih klubova, čiji natjecatelji redovito osvajaju medalje na gotovo svim domaćim natjecanjima.

-Klub se danas razvija i raste. Imamo podmladak, mladi nam dolaze i polako stasaju. Članovi kluba se trude i vrijedno rade, a kada je tako onda i uspjeh mora doći- poručio je predsjednik Paraboćarskog kluba Marijan Dobrinčić Ivan Mazgar.

Naši ljudi našeg kraja
Sport
Velika Gorica