Ivan Božić okupio nogometaše Dugog Sela, cilj je Jedinstvena treća liga

Prvom treningu odazvalo se 28 igrača

Za nogometaše Dugog Sela završila je zimska stanka te je trener Ivan Božić sinoć okupio igrače na prozivci i prvom treningu uoči proljetnog nastavka prvenstva. Treningu se odazvalo 28 igrača, odreda sve starosjedioci koji su iznijeli jesen, a njima je priključeno nekoliko perspektivnih juniora te nekoliko igrača koji su na probi.

-Svi smo ostali na okupu. Pregovaramo s dva do tri igrača koja će biti istinska pojačanja- kaže nam predsjednik Damir Fintić, koji je propustio sinoćnje okupljanje, već je umjesto njega protokolarne stvari ispred Uprave odradio Dražen Babić.

Ambicija kluba je jasna – pokušati izboriti Jedinstvenu treću ligu.

-Naš se cilj zna i ostao je isti. Želja nam je da od jeseni igramo u Jedinstvenoj trećoj ligi, zbog čega najavljujem borbu za prve tri pozicije, a na kraju ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti- ističe Fintić, koji nam najavljuje i neke nove momente u klubu.

-Trenutno smo u fazi licenciranja kluba za Jedinstvenu treću ligu te smo time najviše zaokupljeni. No, tu je i projekt izgradnje istočne tribine. Osim toga, započeli smo i s pripremom našeg ljetnom međunarodnog turnira. Radno je na sve strane- za kraj će čelni čovjek dugoselskog kluba.

Prvu pripremnu utakmicu Dugoselci će odigrati u subotu 22. siječnja protiv Trnja, nakon čega slijede susreti protiv Jaruna (26. siječnja), Gaj Mača (29. siječnja), Križevaca (2. veljače), Bedema (5. veljače) te Krke (9. veljače).