Igor Hrečuk (PP Dugo Selo): Nadam se dobroj suradnji

Na ovotjednoj sjednici Gradskog vijeća vijećnici su primili na znanje izvješće o sigurnosti na području Policijske postaje Dugo Selo za 2017. godinu. Izvješće je podnio novoimenovani načelnik Policijske postaje Dugo Selo, Igor Hrečuk.

-Tijekom 2017. godine na području Policijske postaje evidentirana su 254 kaznena djela, što je za 11 djela, odnosno pet posto više nego što je to bio slučaj 2016. godine. Razriješenost kaznenih djela je na 50 posto što smatramo jako dobrim rezultatom. Stanje sigurnosti lani je prošlo bez smrtno stradalih osoba u prometu- podvukao je načelnik Hrečuk najavivši i ciljeve za ovu godinu.

-Želimo smanjiti kaznena djela provaljivanja u domove, trgovine, te suzbijanje prekršaja uslijed kojih se događaju najteže prometne nesreće- o ciljevima za ovu godinu će načelnik.

Također, načelnik Hrečuk osvrnuo se i na činjenicu kako u Dugom selu ne egzistira Vijeće za prevenciju koje je djelovalo do 2013. godine zbog čega novoizabrani načelnik želi da ono ponovno egzistira kako bi se poboljšalo cjelokupno stanje u Dugom Selu.

-Nadam se dobroj suradnji, mi smo otvoreni za vas. Slobodno nam se javite- napomenuo je za kraj načelnik Igor Hrečuk.