I Jerko Leko zaigrao na HVIDRA-inom turniru

Polako se zakuhavaju stvari na 26. izdanju HVIDRA-inog malonogometnog turnira koji se održava u velikogoričkoj Srednjoškolskoj dvorani. Četvrti je dan turnira na kojem je za sada prezentiran kvalitetan mali nogomet u kojem je mogao uživati i poveći broj posjetitelja na tribinama čime su organizatori itekako zadovoljni. 

Nikica Topić i Branko Pavlica vode brigu o cjelokupnoj organizaciji koja je barem za sada na zadovoljavajućoj razini. Prigovora na suđenje nema, tako da se sve odvija prema planu.

Nakon seniora, tijekom jučerašnjeg i današnjeg dana na parket su istrčale i veteranske momčadi koje u prvoj fazi razigravaju po skupinama. Seniorski dio turnira završio je s prvim kolom, a publici se danas predstavio i jedan od favorita turnira Gorenc transporti Beton Lučko u čijem je dresu zaigrao i bivši hrvatski reprezentativac Jerko Leko. Uz njega tu su i druga znana imena (Kranjčec, Džaja, Karamatić, Gaši, Hodak, Kovačić, Šandor) koji su bez većih poteškoća s 5:0 preskočili prvu prepreku Dom za starije Sveta Helena Samobor.

Poraženima ostaje šanse da ostanak na turniru izbore kroz repasaž koji se igra tijekom današnjeg i sutrašnjeg dana, a kako je to bilo danas prije podne u Srednjoškolskoj dvorani pogledajte u našoj FOTOGALERIJI.

Hrvatska
Sport