Humanitarni koncert “Želim život” i ove godine u online izdanju: Nastupaju Grašo, Severina, Novi Fosili

Nova TV je pripremila emisiju s glazbenim nastupima, koju ćete moći pratiti na programu Nove TV, portalu DNEVNIK.hr i Facebook stranici DNEVNIK.hr-a
261849864_4469112566475790_7037686378433157612_n Facebook Zaklada Ana Rukavina

Već sada tradicionalni 16. humanitarni koncert Želim život i ove godine 18. prosinca organiziraju Zaklada Ana Rukavina i Nova TV. No zbog epidemioloških okolnosti, ni ove godine, nažalost, neće se održati uživo. Linija humanitarnog telefona i dalje ostaje ista i trenutno je već otvorena. Pozivom donirate 5 kuna kako biste podržali plemenitu akciju i rad Zaklade- piše Dnevnik.hr.

-Pozivam i ovom prilikom sve drage dobre ljude da nazovu, samo jedan poziv da svatko napravi puno će nam pomoći. Od 1.12 do 31.12 naš telefon 060 9000 zovite ja vas molim i darujte- poručila je Marija Rukavina.

Ovoj akciji odazvale su se i mnoge domaće zvijezde poput Davora Bilmana i Maje Šuput, Melkiora Bašića.

-Mjesec blagdana i mjesec darivanja, a nema većeg dara od prilike za ljudski život. Zato nazovite 0609000 i donirajte koju kunu svojim pozivom za Zakladu Ana Rukavina. Tako je, pokažimo da imamo veliko srce i podržimo rad zaklade- poručili su Maja Šuput i Davor Bilman.

”I ovaj je prosinac u znaku Ane Rukavine čije su riječi ”Želim život” postale simbol humanosti i nade u b Iako se tradicionalni koncert Želim život zbog pandemije neće održati uživo, Nova TV je pripremila emisiju s glazbenim nastupima, koju ćete moći pratiti na programu Nove TV, portalu DNEVNIK.hr i Facebook stranici DNEVNIK.hr-a.

-Nastupit će Severina, Petar Grašo, Nina Badrić, Psihomodo Pop i Novi Fosili, a donosimo vam i priloge na temu rada Zaklade, izjave političkih dužnosnika te još mnogo toga- kažu Marija Miholjek i Saša Kopljar.

 

Događanja
Hrvatska