Oglasio se Krešo Beljak

HSS tvrdi da su jedina stranka koja brine za hrvatsko selo

U priopćenju kojeg je potpisao predsjednik HSS-a Krešo Beljak, ističe se da neki deklarativno podržavaju prosvjede, kao osobe koje nemaju veze ni sa selom ni s poljoprivredom
Zagreb. Održana je 4. sjednica predsjedništva stranke HSS Davorin Višnjić/PIXSELL

Iz Hrvatske seljačke stranke poručili su u subotu da su ‘jedina stranka koja je brinula i brinut će za hrvatsko selo’ i da su njezini članovi na cestama s traktorima i bore se protiv nepravde koju im, kako tvrde, rade premijer Plenković, ministrica poljoprivrede Vučković i HDZ.

U priopćenju kojeg je potpisao predsjednik HSS-a Krešo Beljak, ističe se da neki deklarativno podržavaju prosvjede, kao osobe koje nemaju veze ni sa selom ni s poljoprivredom. Dodao je kako “ne može notorni ‘Domovinsko imovinski pokret’ biti na čelu prosvjeda. Kaže da je to imovinsko politička opcija koja je proizišla iz HDZ-a i jedva čekaju da im se nakon izbora ponovno pridruže kao koalicijski partneri.

-Mostu i Grmoji svaka čast, ali i njihova politika je desna i poznato je da desne politike nikad nisu marile za malog čovjeka, već samo za velike i za sve one koji ‘gule’ hrvatsko selo desetljećima. Ne može nam vođa biti niti naš bivši član, izvjesni Tomislav Pokrovac- poručuju iz HSS-a i tvrde kako je jedino HSS uvijek zastupao interese hrvatskih seljaka.

Hrvatska
Politika