Hrvatski nogometni klubovi odaju počast žrtvama u Turskoj i Siriji

Sve natjecateljske utakmice pod ingerencijom krovne organizacije hrvatskog nogometa, u nadolazećem će vikendu početi minutom šutnje
Zagreb odaje počast žrtvama potresa projekcijom zastava Sirije i TurskeEmica Elvedji/PIXSELL

Odlukom čelništva Hrvatskog nogometnog saveza, sve natjecateljske utakmice pod ingerencijom krovne organizacije hrvatskog nogometa, u nadolazećem će vikendu početi minutom šutnje u spomen na žrtve razornih potresa u Turskoj i Siriji. HNS se tom gestom želi solidarizirati s narodima Turske i Sirije u ovom teškom razdoblju za obje zemlje.

Od petka do nedjelje igraju se utakmice 21. kola HNL-a, a sve počinje ogledom u petak, u Zagrebu od 17 sati, kada se na maksimirskom stadionu sastaju Dinamo i Istra 1961. Sijede subotnje utakmice Varaždina i Hajduka (15 sati) te Osijeka i Slaven Belupa (17.10 sati), dok u istim terminima tijekom nedjelje igraju prvo Šibenik i Lokomotiva, a sve završava susretom Rijeke i Gorice na Rujevici.

Idućeg vikenda se igraju i dvije zaostale utakmice 17. kola Prve NL. U subotu će igrati Dugopolje i Orijent, dok se u nedjelju sastaju Croatia Zmijavci i Vukovar 1991.

Hrvatska
Sport