HRVATSKA ZA DJECU: Brojne sportske zvijezde na humanitarnoj rukometnoj utakmici

Humanitarka će se odigrati na zagrebačkoj Šalati 9. rujna u 18 sati s ciljem pomaganja djeci i mladima slabijeg imovinskog statusa
ball-1930198_1280

Zaklada “Hrvatska za djecu” posljednjih 11 godina djeluje na području skrbi o djeci i mladima te redovito provodi aktivnosti kojima želi poslati poruku i osvijestiti javnost o važnosti tjelesne aktivnosti za zdrav rast i razvoj djece.

Slijedom rečenog, odigrat će se jedinstvena rukometna utakmica na zagrebačkoj Šalati 9. rujna u 18 sati, koju će, s ciljem pomaganja djeci i mladima slabijeg imovinskog statusa, podržati brojne sportske zvijezde poput Vladimira Šole, Damira Bičanića, Božidara Jovića, Gorana Šprema, Irfana Smajlagića, Klaudije Bubalo, Matiasa Biljaka, Tomislava Paškvalina i Dubravka Šimenca.

Također, važnost ove akcije prepoznao je i Zagrebački rukometni savez, čiji će članovi darovati godišnju članarinu jednom djetetu slabijeg imovinskog statusa.

– Vjerujem da će ova gesta pomoći mladim ljudima da ostvare svoje sportske snove. Također se nadam da će ovaj primjer slijediti i drugi sportovi, kazao je glavni tajnik Zagrebačkog rukometnog saveza Kazimir Ilijaš.

Grad Zagreb
Hrvatska
Ostalo