HNK Gorica na rasprodanom stadionu dočekuje Hajduk

U Velikoj Gorici sve je spremno za nedjeljni spektakl pod svjetlima reflektora koji će se po prvi puta upaliti u susretu protiv Hajduka. Upravo, protiv kluba iz Splita gorički je sastav započeo jednu lijepu sportsku priču, o kojoj danas svi pišu i govore.

-Spremni smo, a ako kažem da nas čeka teška utakmica, neću ništa izmisliti. Hajduk zasigurno ima svoju računicu, a to se vidi i po najavama u novinama- kaže trener HNK Gorice Sergej Jakirović koji u susretu protiv Hajduka ne može računati na Kristijana Lovrića, Martina Maloču i Matiju Špičića koji imaju po tri žuta kartona, a neizvjestan je i nastup Miye koji je u susretu protiv Intera zadobio nezgoda udarac te još uvijek vuče tu ozljedu.

Uz trenera Jakirovića susret protiv Hajduka najavili su i Matija Dvorneković koji je u Zaprešiću postigao prvoligaški prvijenac, te Marijan Čabraja, koji se u posljednja dva susreta ustabilio u udarnom sastavu.

-Očekuje nas teška utakmica. Pune tribine bit će nam dodatni motiv, a mi ćemo dati 200 posto da ponovimo priču koju smo napravili na Poljudu- istaknuo je Dvorenković, dok je Čabraja kazao kako je Hajduk bez obzira na lošiji ulazak u sezonu uvijek Hajduk.

Dobri rezultati doveli su i do sve većeg interesa gledatelja za susrete, pa su tako sve ulaznice rasprodane već prvog dana, čime će Gradski stadion još jednom biti dupkom pun. Osim, toga bit će to na neki način i povijesna utakmica budući da će se po prvi puta igrati pod svjetlima reflektora.