GRADONAČELNIK AČKAR OBIŠAO RADOVE NA PROMETNICAMA: Podižemo standard u svim mjestima

Gradonačelnik Krešimir Ačkar obišao je radove na prometnicama u Gradskim četvrtima Hrvatski velikani i Pleso
275970550_4869922533121537_7036244390120169843_n

Gradonačelnik Krešimir Ačkar dan je započeo radno od rane zore te je već obišao radove na prometnicama u Gradskim četvrtima Pleso i Hrvatski velikani.

Na području Gradske četvrti Hrvatski velikani završili su radovi na sanaciji prometnice na raskrižju Ulice kralja D. Zvonimira i Ulice kralja Držislava. Asfaltirano je 153 metra, a u ulici je izgrađen i novi nogostup.

-Kada govorimo o ovoj gradskoj četvrti, unazad nekoliko godina gledamo pravi preobražaj. Primjerice, Tomaševićeva koja je prošle godine zasjala s oborinskom odvodnjom i prekrasnim nogostupima u punome sjaju. S ovom novom Aglomeracijom i novim nogostupom također će doći do izražaja nova komunalna infrastruktura koja će povećati standard suživota naših sugrađana u ovoj četvrti. Također je bitno naglasiti, Aglomeracija kao takva i je bila problem koji rješavamo i za koju molim sugrađane da budu strpljivi i kojima se ispričavam što tako sve sporo ide, a možda i nekada nedovoljno dobro- kazao je gradonačelnik Ačkar.

Zoran Lovrić istaknuo je da su kao Gradska četvrt dobili poziv od gradonačelnika.

-To je dobar znak da ostvarujemo iznimno kvalitetnu suradnju- poručio je Lovrić.

Na Plesu se radi potpuna rekonstrukcija ulice Petra Zrinskog u kojoj se radi kompletna oborinska odvodnja, te pješačka staza s obje, kao i biciklistička s jedne strane.

-U prvoj fazi riječ je o asfaltiranju koje će se obaviti kroz dva tjedna, a u drugoj fazi troškovnik je pri samom kraju te će se time završiti kompletna ulica. Sam početak ulice još uvijek nije napravljen zbog imovinsko-pravnih odnosa koji se trenutno još rješavaju- pojasnio je gradonačelnik.

Predsjednik Gradske četvrti Pleso Slavko Perković kazao je u ime svih stanara kako je zahvalan gradonačelnik što je nakon dugog niza molbi uslišio želje za obnovom te ulice koja je do sada bila u iznimno lošem stanju.

Grad
Hrvatska
Ostalo
Velika Gorica
Zagrebačka županija