GRAĐANSKA INICIJATIVA DUGO SELO: Siniša Kljajić kandidat za gradonačelnika

Dugo Selo je naš grad, grad svih njegovih građana!, poručuju iz Građanske inicijative Dugo Selo koja je odabrala svoje kandidate za predstojeće lokalne izbore

Dugo Selo je naš grad, grad svih njegovih građana!, poručuju iz Građanske inicijative Dugo Selo, te navode kako su se upravo iz potrebe da razgovorom rješavaju svakodnevne izazove u gradu okupili 2017. godine.

-Danas, četiri godine kasnije odlučno želimo stvarati bolje za sve građane našeg grada, Dugog Sela. Stoga su građani okupljeni oko Građanske inicijative Drugo Selo odlučili delegirati Sinišu Kljaića za kandidata za gradonačelnika, a Kristinu Jelečki za dogradonačelnicu- navodi se u priopćenju.

Siniša Kljajić tako istupa po drugi puta kao kandidat. Na prethodnim izborima održanim 21. svibnja 2017. godine ostvario je treće mjesto uz 887 glasova odnosno 15,24%. Kao gradski vijećnik, Kljajić se u protekle četiri godine afirmirao kao najaktivniji gradski vijećnik te naša Inicijativa u ovom trenutku ne vidi primjerenijeg kandidata za čelnog čovjeka grada.
-Studioznost, profesorska mirnoća, inzistiranje na dijalogu i transparentnosti te konačno čist obraz je ono što naša inicijativa nudi kroz Sinišu kao kandidata- poručuju iz Građanske inicijative.

Kristina Jelečki istupa na lokalnim izborima prvi put.

-Mlada, obrazovana i emancipirana žena, politički neopterećena u krugu naše inicijative se isprofilirala kao najprimjereniji stručni kandidat za poziciju dogradonačelnice. Svojom energijom, stručnošću i organizacijskim vještinama Kristina unosi na političku scenu novu snagu. Zajedno sa Sinišom čini perspektivan dvojac za boljitak grada i njegovih građana- ističu iz Inicijative uz poruku;

“Sigurni smo kako će građani Dugog Sela znati i moći prepoznati potencijal u našim kandidatima koji u ove izbore ulaze samo s jednim ciljem i idejom koja glasi – MOŽEMO BOLJE!”