fbpx

Srijeda, 17 Listopad 2018 14:21

Priprema se Šimunovo u Lisinskom

Napisao/la Redakcija
Priprema se Šimunovo u Lisinskom zagreb.hr

Na konferenciji za novinare ispred Državnog hidrometeorološkog zavoda najavljen je koncert Šimunovo u Lisinskom. Koncert su uz gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića najavili i glazbenici Šima Jovanovac, Rajko Suhodolčan, Marina Tomašević, te MPS Starotopoljani i predstavnici Zajednice folklornih amatera grada Zagreba.

Šima Jovanovac je naglasio kako će na dan koncerta proslaviti i svoj imendan te da publiku očekuje prekrasno druženje s vrhunskim izvođačima.

-Ove godine slavim i 51. godinu uspješne glazbene karijere i pripremamo vam šokački spektakl- kazao je Šima Jovanovac.

Publika će na koncertu, koji će se održati 28. listopada moći uživati u mnogobrojnim hitovima: Treba mi ruka tvoja, Šta kog' briga kako živim, Zajedno smo ostarjeli, Slavonac sam, time se ponosim…

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti