fbpx

U Gradskome vrtu u ulici Susedsko polje nastavljen je projekt Gradski vrtovi Grada Zagreba, gdje je pročelnik Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo Emil Tuk, uručio 18 novih ugovora za korištenje vrtnih parcela sugrađanima iz Gradske četvrti Podsused-Vrapče.

-Ovo je trinaesta lokacija na kojoj je Grad organizirao vrtne parcele za naše sugrađane. Uz današnjih podijeljenih 18 ugovora, uskoro će biti objavljen natječaj i za preostalih 20. Grad Zagreb od 2013. provodi projekt Gradski vrtovi i u to vrijeme smo u korištenje stavili oko 23 hektara zemlje za više od 2 100 korisnika- istaknuo je pročelnik Tuk dodavši da Grad i dalje traži nove neobrađene parcele za buduće vrtlare.

Uz ugovore, nadležni Ured je korisnicima osigurao stručnu literaturu i potporu za ciljanu sadnju hrane i jestivih začinskih biljaka.

Objavljeno u Grad Zagreb

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti