fbpx

Nedaleko križanja Savske s Vukovarskom dogodila se prometna nesreća. Osim policije na terenu je i Hitna pomoć, a kako javlja N1 tramvajski promet je prekinut.

Objavljeno u Grad Zagreb

Oko 13 sati u prometnoj nesreći na autocesti A1 kod izlaza Demerje u blizini Zagreba došlo je do teže prometne nesreće u kojoj se automobil zabio u zaštitnu ogradu. Od siline udarca jedna je osoba poginula, dok je druga ozlijeđena.

Uzroci nesreće bit će poznati nakon očevida, za vrijeme kojeg je promet tom dionicom bio djelomično otežan.

Objavljeno u Grad Zagreb

44- godišnji motociklist uslijed ne držanja potrebnog razmaka kada se kreće iza drugog vozila uzrokovao je prometnu nesreću u kojoj je izvukao „deblji“ kraj. Do nesreće koja se dogodila na Jadranskoj aveniji na raskrižju sa spojnim kolnikom s Karlovačkom cestom, došlo je u jutarnjim satima kada je motociklist prednjim dijelom motocikla naletio na stražnji dio osobnog automobila Renault Clio, kojim je upravljao 34-godišnjak se.

Od naleta motocikl i vozač su pali na lijevi bok, nakon čega je stružući po kolniku nastavio kretanje u smjeru sjevera, a zatim je za vrijeme dok je bio polegnut na lijevi bok, gornjim desnim dijelom motocikla ponovno udario u stražnji lijevi dio Renault Clia.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen motociklist kojem je liječnička pomoć mu pružena u KBC Sestre milosrdnice.

Objavljeno u Crna kronika

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti