fbpx

Hrvatski malonogometni sudac Nikola Jelić dobitnik je godišnje nagrade Umbro Futsal Award 2018 za najboljeg suca na svijetu. Jelić se tako pridružio ranije nagrađivanima Danijelu Janoševiću i Saši Tomiću, a u svojoj je konkurenciji pobijedio s 487 bodova, ispred Ruskinje Irine Velikanove (434) i Brazilca Ricarda Amarala Messe (302).

Prva utakmica koju će suditi kao „Najbolji futsal sudac za 2018. godinu“, bit će u veljači u Španjolskoj gdje se u prijateljskoj utakmici sastaju futsal reprezentacije Španjolske i Brazila. Na tom susretu vjerojatno će mu biti uručena i zaslužena nagrada.

Nikola Jelić, osim što pošteno sudi, u radno vrijeme on čuva granice Republike Hrvatske kao pomoćnik šefa smjene u Postaji granične policije Bregana.

Objavljeno u Sport

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti