fbpx

Utorak, 01 Siječanj 2019 17:12

Četiri tenora i vatromet za spektakularan ulazak u 2019. godinu Istaknuto

Napisao/la Redakcija
Četiri tenora i vatromet za spektakularan ulazak u 2019. godinu Igor Kralj/ PIXSELL

Na glavnom gradskom trgu Zagreb je na nezaboravan način ispratio staru i dočekao novu 2019. godinu, a mnoštvo Zagrepčana i turista zabavljalo se do ranih jutarnjih sati uz DJ-a, Četiri tenora - Đanija Stipaničeva, Marka Pecotića, Vladimira Garića i Filipa Hozjaka, uz pratnju Revijskog orkestra, te dečke iz Gajnica - bend Hladno pivo.

Posljednje sekunde stare godine na bini je odbrojavao gradonačelnik Milan Bandić koji je ovom prigodom poželio svim građanima i posjetiteljima sretnu i uspješnu Novu 2019.

Tradicionalni vatromet i posebna čarolija grada koji je tri godine za redom bio proglašen najboljom europskom adventskom destinacijom zaokružili su spektakularan doživljaj za sve prisutne, a kadrove vatrometa možete pogledati OVDJE.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti