fbpx

Utorak, 12 Ožujak 2019 11:38

48-godišnjak usprkos zabrani prijetio ženi udarivši je više puta u glavu

Napisao/la Redakcija

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kaznena djela; protupravno oduzimanje slobode, teška tjelesna ozljeda i prijetnja na štetu 48-godišnjakinje.

Naime, sumnja se da je 8. ožujka u večernjim satima, dok mu je na snazi bila izrečena mjera nadležnog državnog odvjetništva zabrane približavanja 48-godišnjakinji i zabrana uspostavljanja ili održavanja veze s njom, došao do njezinog osobnog automobila kojeg je parkirala na području Novog Zagreba.

-Kada je vidio oštećenu koja se približavala vozilu, zapovjedio je da mu preda ključeve vozila i zaprijetio, a nakon što mu je oštećena dala ključeve vozila nastavio joj je prijetiti te zatražio da sjedne na mjesto suvozača, što je oštećena iz straha za svoj život i napravila. Nakon što je sjeo na mjesto vozača krenuo je voziti njezin automobil, a ujedno i tijekom vožnje nastavio upućivati prijetnje pri čemu ju je više puta udario u glavu te joj ograničio slobodu kretanja i odvezao ih u smjeru Velike Gorice gdje je parkirao i gdje su ga uhitili policijski službenici koji su odreagirali na dojavu da je u tijeku činjenje kaznenog djela- priopćili su iz Policijske uprave Zagrebačke.

Liječnička pomoć, 48-godišnjakinji, pružena je u KBC Zagreb, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti