Gorički klub mladih nudi besplatno ponavljanje za maturu

Ponovno otvaranje Gorički klub mladih počinje besplatnim ponavljanjem za maturu koje će seodržati od 1. do 6. lipnja

Gorički klub mladih ponovno radi po svojem starom radnom vremenu. Osim vraćanju uobičajenim događajima i programima kao što su debata i GO radionica do kraja sezone nastojat će se ostvariti čim više zanimljivih i kvalitetnih evenata, koji će naravno biti u skladu s propisanim mjerama poručuju iz Kluba.

Ponovno otvaranje Gorički klub mladih počinje besplatnim ponavljanjem za maturu koje će seodržati od 1. do 6. lipnja. Instruktori su volonteri Goričkog kluba mladih koji inače drže instrukcije iz različitih predmeta.

-Poanta predavanja nije učenje polaznika gradivu, obzirom da će se odvijati kratak period pred maturu, već ponavljanje naučenog gradiva i pojašnjavanja dijelova koje učenik ne razumije. Učenici će instruktore slušati na našoj “terasa učionici”, točnije na velikoj terasi, gdje ćemo im moći osigurati dovoljan razmak od ostalih- kažu iz Goričkog kluba mladih.

Prijave se šalju putem maila na [email protected], a u prijavi je potrebno
napisati ime i prezime, gradivo za koje se traže dodatno pojašnjenje i navesti koje predmete želite slušati. Broj mjesta je ograničen, a prijave se mogu slati do nedjelje, 31. svibnja u 21:00 sat.