Posljednji dan izborne kampanje

Gordan Jandroković iz Brckovljana: U II. izbornoj jedinici vrlo smo blizu sedmog mandata

Nositelj HDZ-ove liste za 2. izbornu jedinicu, Gordan Jandroković, pozvao je građane posljednjeg dana uoči izborne šutnje, da glasaju za HDZ i partnere i "dobro promisle i opredijele se za one koji im jamče stabilnost, sigurnost i gospodarski napredak"
WhatsApp Image 2024-04-15 at 11.17.50 (2)

Posljednjeg dana izborne kampanje, nositelj HDZ-ove liste za II. izbornu jedinicu Gordan Jandroković i kandidati s liste iskoristili su za posjet Brckovljanima gdje ih je dočekao načelnik Tihomir Đuras, koji ih je upoznao s aktualnim projektima koji se trenutno provode na području općine. Najznačajniji svakako su izgradnja tržnice i dječjeg vrtića, za što je općina ostvarila i značajna EU sredstva.

-Zaista sjajni podaci za ovu općinu gdje se rade dva vrtića, tržnica i nekoliko prometnih projekata, a vrijednost svih tih projekata veća je od 9 milijuna eura. To je donedavno bilo nezamislivo, a općina Brckovljani dobar je primjer šo znači odgovorna vlast, koja s državne razine osigurava uvjete našim načelnicima, gradonačelnicima i županima, koji onda u interesu lokalne zajednice grade ove projekte koji će se itekako odraziti na kvalitetu života- kazao je tom prilikom nositelj HDZ-ove liste u II. izbornoj jedinici Gordan Jandroković naglasivši da ako odgovorno pristupamo poslu bavljenja politikom, onda se može i puno napraviti.

-Naš je cilj u idućem mandatu ići još jače i snažnije, kako bi dodatno povećali životni standard naših građana.
Jandroković je još jednom ponovio kako na terenu vlada sjajna atmosfera, a u prilog tome idu i posljednji rezultati istraživanja.

-Bez obzira na buku koju su stvarali Milanović i njegova SDP-ovska sljedba, a koji su uglavnom vodili ružnu kampanju i s preteškim riječima prema HDZ-u, mislim da smo iskomunicirali naše poruke- rekao je Jandroković, otkrivši kako je HDZ s partnerima u ovoj izbornoj jedinici vrlo blizu i sedmom mandatu.

-Upravo zbog toga pozivam sve građane da sada u ovoj završnoj fazi jako dobro promisle i da se opredijele za one ljude koji im jamče stabilnost, sigurnost, gospodarski napredak te nastavak svih ovih sjajnih projekata, a HDZ i partneri to omogućavaju- zaključio je Jandroković.

Nakon obilaska općinskih projekata, Jandroković i HDZ-ovi kandidati obišli su tvrtku TT Incore koja u svoj tiskari zapošljava osobe s invaliditetom te siranu Romine Zadravec u Kusanovcu.

Brckovljani
Politika
Zagrebačka županija