GORAN GUTEŠA, predsjednik NK Lukavec: U novu sezonu krećemo pametniji, manje naivni nego lani i s realnim očekivanjima

Lukavečki četvrtoligaš u subotu će održati Skupštinu na kojoj će se klupska Uprava dodatno osnažiti. A kakva su očekivanja od sezone doznali smo u razgovoru s predsjednikom Goranom Gutešom

Nogometaši Lukavca od ponedjeljka se nalaze u trenažnom procesu uoči početka nove sezone Četvrte nogometne lige. Na klupi kluba ostao je Slaven Batovanja koji ima puno povjerenje klupske Uprave na čelu s predsjednikom Goranom Gutešom s kojim smo nakratko porazgovarali uoči početka još jedne nogometne sezone koja se u Lukavcu iščekuje s velikim nestrpljenjem.

-Želja nam se s novim ljudima koji su se već dokazali, a ulaze u našu Upravu organizacijski se osnažiti. Prvenstveno tu mislim na našu Školu nogometa, koju smo zbog nešto lošijih seniorskih rezultata lani malo zapostavili. To se više ne smije i neće se događati- kazao nam je predsjednik Guteša, koji je zajedno s ostatkom ekipe u vremenu dok su tereni mirovali radio na podizanju još kvalitetnijih infrastrukturnih uvjeta.

-Pomak se vidi na svakom koraku, a vjerujem kako će biti najizraženiji kod seniorske momčadi koju smo tijekom ljeta osnažili s provjerenim domaćim igračima. U novu sezonu krećemo pametniji, manje naivni nego lani i s realnim očekivanjima istaknuo je Guteša, koji vjeruje kako momčad ima kvalitetu da bude u gornjem dijelu poretka.

-Zadovoljili bi nas da završimo onako kako je bilo i ove sezone, samo na drugom dijelu tablice. Lani smo bili četvrti odozdola, a sad tražimo da budemo pri vrhu tablice- zaključio je predsjednik Lukavca, Goran Guteša.