Gibonni rasprodao Arenu Zagreb, najavljen novi koncert

Zlatan Stipišić Gibonni najavio je proslavu 35 godina karijere velikim koncertom za Dan žena, 8. ožujka, u Areni Zagreb

Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Zlatan Stipišić Gibonni najavio je proslavu 35 godina karijere velikim koncertom za Dan žena, 8. ožujka, u Areni Zagreb, a kako je koncert rasprodan u rekordnom roku dodan je novi datum, 10. ožujka, objavili su organizatori.

Deseci nagrada publike i struke potvrđuju uspješnost njegove karijere, ali, kako i sam voli reći, pjesma publike na svim koncertima uvijek je najbolja potvrda da dobro radi.

Bezvremenski hitovi koje je stvorio od 80-ih godina rado su pjevani ne samo u Hrvatskoj, već i diljem regije. “Tempera”, “Činim pravu stvar”, “Mirakul”, “Libar”, “Oprosti”, “Posoljeni zrak i razlivena tinta”, “Judi, zviri i beštimje”, “Onako, od oka”, “Udica” te “Lažu fotografije” samo su neke od pjesama zbog kojih se traži karta više za njegove koncerte.

I za novi datum koncerta u Areni Gibonni je najavio da će pjevati uz vrhunski bend i brojne prijatelje iznenađenja. Također je i za drugi koncert u Areni Zagreb osigurao poseban paket za one koje je nazvao “službenim udvaračima”. Specijalni kontingent od 400 paketa za sve koji žele drage im djevojke i žene povesti na koncert u prodaji će biti za sve sektore.