Gastro Turopolja slavi punoljetnost

Gastro tjedan u Velikoj Gorici traje od 7. do 13. listopada, a vrhunac je u nedjelju, 13. listopada kada će s početkom u 12,30 sati na platou oko Muzeja Turopolja započeti Nedjeljni turopoljski ručak na kojem će svoje specijalitete predstaviti ugostitelji, udruge i učenici velikogoričkih srednjih škola.

U sklopu ovogodišnjeg Gastra, u organizaciji Turističke zajednice i Udruženja obrtnika Velike Gorice održava se i 1. Gospodarski sajam, Dani meda Grada Velike Gorice, natjecanje u pripremanju najbolje turopoljske kotlovine, svoje će specijalitete predstaviti i velikogoričke udruge, a projektom „Jela naših baka“ predstavljaju se i učenici velikogoričke Srednje strukovne škole.

Na Nedjeljnom turopoljskom ručku uvijek se traži tanjur više. Organizatori su ove godine ponudu upotpunili i dodatnim kuponima za hranu. Tako ćete 30 kuna odvojiti za hranu kod ugostitelja, 25 za onu koju pripremaju udruge, te 5 kuna za slasticu.

-Dođite praznog želuca i puni dobre volje i veselog raspoloženja. Čekamo vas!- poručuju iz Turističke zajednice Grada Velike Gorice.