Francuski branič Kevin Théophile-Catherine ostaje u Dinamu

Uprava Dinama danas je postigla dogovor oko svih detalja novog trogodišnjeg ugovora na koji je francuski branič Kevin Théophile-Catherine stavio svoj potpis

GNK Dinamo

Uprava Dinama danas je postigla dogovor oko svih detalja novog trogodišnjeg ugovora na koji je francuski branič Kevin Théophile-Catherine stavio svoj potpis, te je time potvrdio kako će i dalje ostati član plave svlačionice.

-Moram priznati kako se sjajno osjećam. Moja prva želja je bila ostati u Dinamu. Obitelj i ja se osjećamo sjajno u Zagrebu i Dinamo je klub u kojem želim provesti još puno lijepih trenutaka. Posljednje dvije godine napravili smo velike stvari, ali ostao sam da napravimo korak dalje u odnosu na sve do sada- rekao je Kevin Théophile-Catherine.

Théophile-Catherine u Dinamo je stigao iz francuskog prvoligaša Saint-Etiennea prije dvije godine. U modrom dresu je upisao više od pedeset nastupa, bio je standardni prvotimac prošle sezone u Europskoj ligi, te ove u Ligi prvaka, te je osvojio je naslov prvaka Hrvatske prošle sezone.