FOTO: “Živi” produženi vikend na Ježevu

1

Produženi vikend vrijedna i složna ekipa ŠRU Odre odlučila je iskoristiti radno. Naime, još u subotu u 11 sati započelo je trodnevno ribolovno natjecanje na jezeru Ježevo u Novom Čiču, dok je istovremeno u subotu na rijeci Odri u Čičkoj Poljani održano natjecanje ultra light fishing gdje se s laganim priborom i varalicama lovila manja riba. Ovom natjecanju odazvalo se dvadesetak natjecatelja iz cijele Hrvatske, dok je šaranski Kup koji završava sutra točno u podne okupio dvanaest ekipa.

-Jezero nam je u cijelosti popunjeno, a budući da smo odradili jače proljetno poribljavanje može se očekivati dobar lov- rekao je uoči natjecanja predsjednik ŠRU Odre Ognjen Cahun za čijeg su mandata učinjeni brojni pomaci u radu i organizaciji ove najbrojnije ribolovne udruge na području Zagrebačke županije.

Osim toga održana je prezentacija opreme Fishherman’n Partnersa koji prati sve natjecateljske ekipe ŠRU Odre. Tom prilikom u subotu je svim natjecateljima Odre podijeljena oprema, a također održana je i prezentacija ribolovnog pribora za ovu natjecateljsku godinu.

Događanja
Hrvatska