Nešto novoga u EDUKI

FOTO: Zimske praznike mališani u Klinči proveli uz filmski tjedan

Mališani iz Klinča Sela mogli su uživati u projekcijama "Božićno putovanje obitelji Jangle", "Matilda the Musical", "Zemlja sna" i "Cvrčak i mravica"
WhatsApp Image 2024-01-05 at 18.57.24

Udruga EDUKA pobrinula se da dodatno uljepša zimske praznike mališanima iz svoje Općine. Naime, Udruga je u okviru projekta Klinčići od 2. do 5. siječnja u Društvenom domu u Klinča Selu organizirala filmski tjedan, u sklopu kojega su djeci školske dobi prikazana četiri filma.

Odaziv je bio iznenađujuće dobar te Udruga razmišlja da s praksom prikazivanja filmova i u budućem vremenu. Naravno, svim posjetiteljima dijeljene su kokice, kakao ili čaj, čime je kod mladih gledatelja postignut potpuni doživljaj odlaska u kino.

-U planu je da nastavimo subotom prijepodne od 10 sati ujutro prikazivati filmove za djecu dok su u EDUKI instrukcije i radionice u drugim prostorima udruge- naglasila je Renata Kobetić.

Ovoga puta mališani iz Klinča Sela mogli su uživati u projekcijama “Božićno putovanje obitelji Jangle”, “Matilda the Musical”, “Zemlja sna” i “Cvrčak i mravica”.

Događanja
Klinča Sela