Memorijal Vladimir Cvetko

FOTO: Zaprešićki lovci čuvaju uspomenu na svog dugogodišnjeg predsjednika

Ove godine u Lovački dom u Vrbini odazvalo se 15 ekipa i više od 70 lovaca strijelaca koji su svoje umijeće pokazali na odličnoj streljani neposredno pored lovačkog doma
448890198_1047816923834477_7085488162174072183_n

Lovačko društvo Zaprešić organiziralo je natjecanje u gađanju glinenih golubova 3. memorijal Vladimir Cvetko, u spomen na dugogodišnjeg predsjednika društva, predsjednika Lovačkog saveza Zagrebačke županije i dopredsjednika Hrvatskog lovačkog saveza.

Ove godine u Lovački dom u Vrbini odazvalo se 15 ekipa i više od 70 lovaca strijelaca koji su svoje umijeće pokazali na odličnoj streljani neposredno pored lovačkog doma.

-Odličan odaziv kolega lovaca i velik broj građana dokaz su da ova manifestacija ima svoju budućnost. Tome sigurno doprinosi i veličina našeg pokojnog predsjednika Vladimira Cvetka koji je bio velik lovac, ali još veći čovjek- rekao je današnji predsjednik LD Zaprešić Tomislav Bezuh.

Dodajmo na kraju kako je cjelodnevno druženje završilo uz prave lovačke delicije, ali i s ostatkom bogate gastro ponude. Sponzori i prijatelji društva pripremili su vrijedne nagrade za pojedince, a ekipe su dobile pehare. O pobjednicima i rezultatu ovog puta nećemo govoriti, jer pobjednici su svi koji se druže, aktivno djeluju u društvu i odaju počast onima koji su prije njih ucrtali put današnjem društvu…

Događanja
Zaprešić