FOTO: Za nove državne prvakinje u Ivanić-Gradu se sprema doček

Četverodnevni boravak u Poreču gdje je odigrana Završnica Prvenstva Hrvatske U16 za Ivanićanke je tako završila na najbolji mogući način

HRS

Pobjedom nad Zametom 16:14 nakon udaraca sedam metara rukometašice Ivanića okitile su se naslovom državnih prvakinja. Četverodnevni boravak u Poreču gdje je odigrana Završnica Prvenstva Hrvatske U16 za Ivanićanke je tako završila na najbolji mogući način.

U napetom i izjednačenom finalu nakon četrdeset minuta igre nije bilo pobjednika, a tamo se u junaka ekipe Ivanića prometnula vratarka Iva Cerovečki koja je obranila dva udarca igračica Zameta. Napadački su povukle Petra Lešković s osam te Monika Sikaček sa šest zgoditaka.

HRS

Pod vodstvom trenera Igora Gajskog u povijest ŽRK Ivanić upisala se tako sljedeća generacija igračica; Iva Cerovečki, Petra Bertović, Nika Jakopčević, Paula Lešković, Mirna Jukić, Monika Sikaček, Petra Lešković, Barbara Šafran, Lea Mareković, Ema Ivanić, Ida Jakopčević, Dea Dasović, Klea Duvandžija, Lara Brebrić i Alexandra Sopina. Stručni stožer na Prvenstvu su još činili; Oliver Sikaček, Boris Dasović, Irena Malec i Iveta Jukić.

HRS

Uz naslov državnih prvakinja mladim rukometašicama Ivanića pripao je i niz pojedinačnih priznanja pa su tako su u sedmorku prvenstva odabrane; Iva Cerovečki, Petra Lešković i Monika Sikaček, koja je ujedno i najbolji strijelac prvenstva.

HRS

Igor Gajski je pak proglašen najboljim trenerom, a ŽRK Ivanić primio je i nagradu za Fair play. Sve u svemu lijepo i nezaboravno sportsko iskustvo za sve koji su bili dijelom ove sjajne sportske priče.