FOTO: VZO Brckovljani bogatija za 53 vatrogasca, ali i za novu opremu

VZO Brckovljani ima šest društava koja broje oko 350 vatrogasaca

Predsjedništvo i zapovjedništvo Vatrogasne zajednice općine Brckovljani održalo je završni sastanak za 2021. godinu. Bila je to i prilika da se društvima podijeli vatrogasna oprema vrijedna 50 tisuća kuna.

-Sva smo društva opremili ruksacima, prvom pomoći za vatrogasna vozila, ljestvama za izvlačenje unesrećenih osoba, kao i svom ostalom potrebnom opremom- kaže predsjednik Vatrogasne zajednice Jurica Ivanić, koji je na dužnost predsjednika stupio 18. lipnja.

-Iza nas je plodonosno razdoblje. Suradnja predsjedništva i zapovjedništva na zavidnoj je razini, tako da sam time itekako zadovoljan. Nabavljamo konstantno opremu, vozila is ve što je potrebno za naš rad. Intervencije se odrađuju profesionalno i to je zalog za budućnost- priča nam Ivanić, te otkriva kako je u protekla dva mjeseca održan tečaj za vatrogasca na kojem su s uspjehom ispite položile 53 osobe.

-Time smo postali bogatiji za 53 ispitana vatrogasca. Mogu samo reći kako to raduje, jer od 1. siječnja 2022. krećemo s još jačim i boljim radom- poručio je predsjednik VZO Brckovljani Jurica Ivanić.

Inače, VZO Brckovljani ima šest društava koja broje oko 350 vatrogasaca.