Podružnica umirovljenika Laduč

FOTO: Više od 200 umirovljenika iz Laduča nastavlja s dosadašnjim aktivnostima

Održana je skupština Podružnice umirovljenika Laduč
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Podružnica umirovljenika Laduč za ovu godinu planira nastaviti s posjetama bolesnim članovima, obilazak obitelji umrlih članova, organizirati izlete tijekom ljeta te aktivno sudjelovati u manifestacijama koje se održavaju u Laduču ili na području općine Brdovec.

Njihovih preko 200 članova redovito je informirano o aktivnostima podružnice i Udruge te akcijama koje se provode. Tako su mogli nabaviti drva za ogrjev na obročnu otplatu, dobili su paket naranči uoči božićnih blagdana, a bolesne članove su obilazili oni zdraviji. Aktivnosti bi bilo i više ali treba se podsjetiti kako je prva polovica godine još uvijek bila djelomično pod restrikcijama radi korona mjera.

Na skupštini je bila prilika da se uruče i prigodni pokloni supružnicima koji slave 50 i 60 godina braka. Ove godine tu čast imala su dva bračna para, a svi se nadaju da će u narednom razdoblju takvih parova biti i više. Iskrene želje u tom smjeru uputio im je zamjenik načelnika Općine Brdovec Zvonko Ključarić ujedno podsjetivši okupljene, kojih je u Laduču bilo iznimno puno, na brojne projekte koji se provode ili planiraju provesti na području Laduča, ali i cijele općine. Kulturni dio programa ispunila je Udruga žena „Ladučanke“.

Brdovec
Događanja